Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 31 Nerden : Nizip Lakap : Sanane ßro BEnim Lakabımdan xD Cinsiyet : Ruh Hali : Burç : Kayıt tarihi : 03/07/08
Konu: Rüyanızı Anlatın :) Perş. 16 Ekim - 15:22
ben başlim Ailece bi parka gidiyoruz.Cok büyük bi kaykay var Üstü kapalı ve dönemeçli . Ben kardeşimi kucagıma alıyorum kayıyoruz. tam sonunda havuza düşcegimiz zaman Birisi Kavasını borunun sonundan uzatıyo kardeşimin boğazını kesiyo.Bu adamda bizim okul müdürüne cook benziyo.Ben hemen adamı kovalamaya çalışıyom ama adam hemen kacıyo. Sonra arklarla beraber elimizde silahlarla okulu basıyoruz müdür odasına benden sedat arkadaşım giriyoruz.Müdüre diyorum Neden böyle bişi yaptın öldürücem seni ! Ordan müdürün karısı geliyo ayagıma kapanıyo yalvarırım vurma giibi bişiler diyo müdürde Yemin ederim Wallah billah ben yapmadım diyo ondan sonra eve gidiyorum Evde herkez aglıyo bende aglamaya başlıyorum kafamı duvarlara vuruyorum ve uyanıyorum Aynaya bakıyorum Gözüm dolmuş ve gözyaşları var yüzümde Hemen gidip kardeşime baktım mışıl mışıl uyuyodu hemen öptüm
Lucky Özyurt Team
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 31 Nerden : Nizip Cinsiyet : Kayıt tarihi : 27/09/08
Konu: Geri: Rüyanızı Anlatın :) Perş. 16 Ekim - 20:03
€tkiLeyici ßir rüya demekki önceki gün kardesini üzmüşsün Sonra dan da pi$manLık duymu$sun onun için ßöyLe bir rüya gördün ßence !!...
KaDiR Özyurt Team
Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 31 Nerden : Nizip Cinsiyet : Kayıt tarihi : 28/09/08
Konu: Geri: Rüyanızı Anlatın :) C.tesi 18 Ekim - 17:58
Lucky demiş ki:
demekki önceki gün kardesini üzmüşsün Sonra dan da pi$manLık duymu$sun onun için ßöyLe bir rüya gördün ßence !!...
katılıyorum
HoLiqaRşi Özyurt Team
Mesaj Sayısı : 255 Yaş : 31 Cinsiyet : Ruh Hali : Burç : Kayıt tarihi : 13/10/08
Konu: Geri: Rüyanızı Anlatın :) Çarş. 22 Ekim - 18:51
keşke bir dilenciye para versedin?????
Lucky Özyurt Team
Mesaj Sayısı : 404 Yaş : 31 Nerden : Nizip Cinsiyet : Kayıt tarihi : 27/09/08
Konu: Geri: Rüyanızı Anlatın :) Çarş. 22 Ekim - 18:53
HoLiqaRşi demiş ki:
keşke bir dilenciye para versedin?????
uran agey iyiki varsın
HoLiqaRşi Özyurt Team
Mesaj Sayısı : 255 Yaş : 31 Cinsiyet : Ruh Hali : Burç : Kayıt tarihi : 13/10/08
Konu: Geri: Rüyanızı Anlatın :) Çarş. 22 Ekim - 20:00
ne demek sen iste yeter
CeDRiC Özyurt Team
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 31 Cinsiyet : Ruh Hali : Burç : Kayıt tarihi : 08/10/08